Pijnloze tattoo & cosmetische behandelingen

Pijnloze tattoo & cosmetische behandelingen

Welke behandeling je ook moet ondergaan, één ding waar veel mensen bang voor zijn is pijn. En een vurig verlangen om vrij te zijn van pijn.

Als je bijna elke keer dat je naar een tatoeëerder of laserbehandeling gaat pijnvrij wilt zijn en hier en nu een oplossing wilt, lees dan de FAQ over verdovende crèmes en plaatselijke verdoving van de huid.

Ga je voor een cosmetische behandeling zoals laser, heb je een afspraak geboekt voor een tatoeage of permanente make-up? Wij hebben in deze gids enkele nuttige tips verzameld:

Omdat pijn en de perceptie van pijn van persoon tot persoon verschillen, kunnen sommigen niet tegen de gedachte aan de pijn die gepaard gaat met naalden, ervaren anderen veel pijn bij het zetten van tatoeages, terwijl anderen een korte pijngrens hebben bij laserbehandelingen, terwijl sommigen de pijn op de koop toe nemen, met de gedachte aan: Geen pijn, geen spel.

Onze pijndrempels zijn zo gevarieerd en verschillend als mensen, omdat we allemaal een individuele perceptie hebben van wat pijn is en wanneer pijn optreedt.

We hebben veel advies verzameld dat je kunt gebruiken voordat je voor een tatoeage, cosmetische behandeling of piercing gaat.

Zorg ervoor dat u de dag voor uw behandeling goed slaapt, zodat u fris en uitgerust bent. Je lichaam en geest zijn veel beter in staat het goed te doen als je lichaam en geest fris zijn.

Eet goed in de dagen voorafgaand aan de behandeling om de energievoorraden van uw lichaam aan te vullen. Het wordt ook aanbevolen om voor de behandeling een goede maaltijd te nuttigen, zodat het lichaam gemakkelijker de zout- en suikerbalans kan handhaven.

Een goede manier om zout en suiker in evenwicht te houden is veel fruit te eten, vooral fruit dat veel vitamine C bevat. Vitamine C versterkt het immuunsysteem, wat het genezingsproces bevordert, en vitamine C verhoogt in het algemeen het welzijn.

Naast een goede maaltijd voor de behandeling is het een goed idee om wat eten en drinken mee te nemen, vooral als de behandeling lang gaat duren.

Snoep en chocolade zijn goede ingrediënten om ervoor te zorgen dat u het niet koud krijgt tijdens de kuur/behandeling.

Vruchten zoals bananen en chocolademelk zijn goede eiwitten om het lichaam vol te houden en de suikerbalans op peil te houden. Bananen en chocolademelk worden gebruikt door mensen die hard trainen om hun lichaam intact te houden na de training. Als je veel sport, lees dan hier hoe je met een nieuwe tatoeage kunt sporten

U kunt ook frisdranken kopen, die helpen de bloedsuikerspiegel stabiel te houden tijdens de behandeling. Het voordeel van frisdrank is dat het gemakkelijk te nuttigen is als je bijvoorbeeld ligt.

Al de dag voor je behandeling.

Houd in plaats daarvan uw vochtbalans op orde door ten minste 2 liter water per dag te drinken (bij voorkeur in de dagen voorafgaand aan).

Alcohol verdunt het bloed, daarom raden tatoeëerders af om alcohol en cafeïne te nuttigen vóór de behandeling.

Door het vochtgehalte hoog te houden, kunt u uw huid gehydrateerd houden, waardoor het lichaam beter bestand is tegen de stress van een behandeling.

Als je een tatoeage krijgt, zal een goede vochtbalans het vocht in de huid houden, wat ertoe bijdraagt dat het lichaam ontvankelijker is voor de inkt.

Breng entertainmentmateriaal mee, dit kunnen luisterboeken, muziek, boeken of films zijn. Het is een goede manier om je gedachten van de behandeling zelf af te leiden.

Er zijn een aantal pijnstillende crèmes op de markt en ze winnen aan populariteit vanwege hun pijnstillende werking, die veel mensen helpt.

Magic cream, no pain, Painfree, numbing cream, local anesthetic cream for the skin zijn slechts enkele namen die genoemd kunnen worden, want het lieve kind heeft vele namen.

Voor Pijnvrije crèmes, die de pijn helpen verlichten die gepaard gaat met cosmetische behandelingen, zoals laser, permanente make-up, tatoeages en bezoeken aan tandartsen gebruikt u plaatselijke verdovende crèmes.

Want de stelling: Geen pijn, geen spel is vandaag een keuze die je kunt maken, want de vraag is: waarom een periode van pijn doormaken als je die kunt vermijden en er toch met hetzelfde goede resultaat uitkomt?

Dit is een van de redenen waarom pijnstillende crèmes de laatste jaren steeds populairder zijn geworden.

Magic cream of plaatselijke verdovende crème is effectief voor pijn die ontstaat door uitwendige behandelingen, zoals tatoeages, lasers en piercings. Plaatselijke verdovende crème werkt door de zenuwen voor een beperkte tijd te verdoven, waardoor u geen pijn voelt.

De magische crème voorkomt dat de pijnsignalen uw hersenen bereiken en daarom wordt uw huid wat men noemt gevoelloos.

Verschil tussen de crème en plaatselijke verdoving met naalden.Lokale anesthesie met naalden wordt meestal gebruikt in de dokterspraktijk of het ziekenhuis voor kleine chirurgische ingrepen waarbij algemene verdoving niet nodig is. Voor tatoeages en bepaalde cosmetische behandelingen is geen plaatselijke verdoving met naalden nodig, omdat deze behandelingen niet als medische ingrepen worden beschouwd. Het nemen van tatoeages, het ondergaan van een laserbehandeling of permanente make-up zijn niet-medische behandelingen waarbij de beste plaatselijke verdoving op de huid kan worden bereikt via magische crèmes.

De hoeveelheid pijnvrije crème die u nodig hebt, hangt af van waar op uw lichaam de crème wordt aangebracht en hoe groot het gebied is dat u wilt bedekken. Maar een goede regel om te onthouden is: altijd ruim voor de behandeling veel Painfree verdovende crème aanbrengen.

Omdat er een verschil is in de tijd voordat het effect van de plaatselijke verdovingscrème voelbaar is en werkt.

U kunt meer te weten komen over de tijd die Painfree nodig heeft om elk lichaamsdeel te bewerken via onze tijdstabel hier.

De plaatselijke verdovende crème moet rechtstreeks op het te behandelen huidgebied worden aangebracht. Het is belangrijk dat het huidgebied schoon en vrij van beschadigingen is.
Aanbevolen wordt de huid te reinigen door dode huidcellen te verwijderen met een natuurlijke groene zeep, die vrij is van geurstoffen en parabenen.

Het is heel belangrijk dat de plaatselijke verdovingscrème niet uitdroogt. Om uitdroging te voorkomen, wikkel je het huidgebied in folie om het luchtdicht te houden en te voorkomen dat vuil zich in de vochtige crème nestelt.

Zoals met veel andere producten, zoals haarverf met actieve bestanddelen, is het raadzaam een beetje te testen of je geen allergische reacties krijgt van de producten. Dezelfde aanbeveling geldt voor pijnstillende crèmes, omdat deze actieve bestanddelen bevatten.

Painfree wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing, die in de verpakking staat. Volg altijd de instructies en onthoud dat Painfree crème alleen voor uitwendig gebruik is en niet voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

Bij juist gebruik, op het juiste moment, kunt u zich verheugen op een pijnloze behandeling, zonder onnodige pijn, wanneer u een tatoeage, laser- of cosmetische behandeling nodig heeft.

Context Menu is disabled by theme settings.