Hoeveel kost een tatoeage?

Hoeveel kost een tatoeage?

Een tatoeage is een uniek kunstwerk, en zo worden ze verkocht door de vele tatoeëerders in het land. Daarom zie je zelden dat tatoeëerders algemene prijzen vragen voor hun tatoeages. Hieronder vind je echter een gids voor wat je kunt verwachten in termen van prijs, en wat je moet overwegen met betrekking tot de prijs van je volgende tatoeage.

Als je eenmaal geld hebt uitgegeven aan een mooie tattoo, is het essentieel dat je er goed voor zorgt. Met nazorg kunt u ervoor zorgen dat de kwaliteit zo goed mogelijk is.

De prijs van tatoeages wordt geregeld door de ervaring van de tatoeëerder

Zoals zoveel in het leven, is er een verschil in kwaliteit bij tatoeages. Het is duidelijk dat een tatoeëerder met 20 jaar ervaring bepaalde vaardigheden heeft die iemand met vijf jaar ervaring nog niet heeft geleerd. Dit betekent natuurlijk ook dat de prijzen dienovereenkomstig worden aangepast. Het is iets natuurlijks. 

Daarom kun je zeggen dat er vijf categorieën tatoeëerders zijn:

  • Studenten/beginners.
  • Tatoeëerders met 3-5 jaar ervaring.
  • Tatoeëerders met 5-10 jaar ervaring.
  • Tatoeëerders met 10+ jaar ervaring.
  • Populaire tattoo artiesten. 

In de tattoo business, bouw je een reputatie op. Goede publiciteit betekent meer klanten, en mensen praten natuurlijk met elkaar als ze een aanbeveling nodig hebben van een bekwame en professionele tatoeëerder. De vijf bovengenoemde categorieën bepalen welk uurtarief een tatoeëerder zich kan veroorloven. Een student rekent gewoonlijk 500-800 DKK per uur, terwijl een populaire en gevestigde tatoeëerder minimaal ongeveer 1200 DKK per uur rekent.

Moeten er mouwen of andere grotere motieven worden gemaakt?

Dan kun je het zelf gaan berekenen. Als u bijvoorbeeld een volledige hoes wilt laten maken, kunt u verwachten dat het meer dan 30-60 uur duurt. Als je grotere ontwerpen nodig hebt – zoals een sleeve – is het een goed idee om met je tatoeëerder te overleggen. Hoe groter en veeleisender je tattoo, hoe groter de kans dat je korting krijgt op de totale prijs. Het kan ook een idee zijn om verschillende verdovingscrèmes te bekijken om de ervaring zo pijnloos mogelijk te maken.

Wil je een objectieve beoordeling van je volgende tattoo prijs? Dus neem contact met ons op

Wij staan natuurlijk altijd voor je klaar als je vragen hebt over onze producten, maar ook als je een algemene vraag hebt over tatoeages. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de prijzen. Natuurlijk kunnen we je geen specifieke prijs geven, dat kan alleen je tatoeëerder. Maar we kunnen u een idee geven van hoe duur we denken dat het zal zijn. U kunt deze prijs meenemen wanneer u onderhandelt over de prijs van uw volgende tatoeage. 
U kunt ons een e-mail sturen naar [email protected] , en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Meestal zijn we binnen een uur terug. We kijken ernaar uit u te helpen.

Context Menu is disabled by theme settings.