PAINFREE CREAM FAQS

Verdovende crème voor tatoeages werkt door te verhinderen dat de pijnsignalen op de plaats waar de crème is aangebracht de hersenen bereiken. Het maakt het zetten van een tatoeage een veel aangenamere ervaring, vooral als het op een bijzonder gevoelige plek van de huid is. Onze kenmerkende verdovende crème voor tatoeages wordt zowel door tatoeage-liefhebbers als door tatoeëerders zeer gewaardeerd, zodat u zich volledig kunt ontspannen en uw tatoeage in één sessie kunt laten voltooien. Voor velen is de pijn het meest afschrikwekkende deel van het laten tatoeëren. Tatoeageverdovende crème werkt door het huidoppervlak gedurende korte tijd (tot 3-4 uur) te verdoven en de pijn zeer doeltreffend te verlichten.

Voor een maximale verdoving mag u binnen 24 uur na de tatoeage GEEN ALCOHOL DRINKEN, anders is de verdoving misschien niet zo effectief of langdurig. Doe de dag voor gebruik een testje op een klein stukje dat de volgende dag getatoeëerd zal worden, vooral als u een gevoelige huid heeft, gedurende 10-20 minuten op een klein stukje om er zeker van te zijn dat uw huid niet ontstoken raakt. Enige kleine plaatselijke roodheid is normaal. Stappen voor gebruik:

1. Was en scrub het te tatoeëren, laseren of piercen gebied vrij grondig met zeep, water en scrub om vuil en dode huid te verwijderen, dit zal het doordringen van de crème bevorderen. Droog het gebied volledig af.

2. Breng een dikke hoeveelheid verdovende crème (2 mm dik) aan op het gebied en wrijf het er goed mee in.

3. Dek af met huishoudfolie. De warmte onder de plasticfolie helpt de crème activeren en voorkomt dat hij uitdroogt.

4. Laat de crème en de folie 60 minuten vóór de ingreep zitten.

5. Verwijder na 60 minuten de huishoudfolie en veeg de crème weg met keukenpapier wacht 15 min en u bent klaar voor uw pijnvrije tatoeage!

Onze kenmerkende verdovende crème voor tatoeages wordt het meest gebruikt voor wie de pijn wil verminderen tijdens tatoeagesessies. Toch heeft het ook een hele reeks andere toepassingen, want het is veilig om overal op het lichaam te gebruiken. Andere toepassingen van deze crème zijn: Tatoeëren, Laser Ontharing, Waxen, Injecties, Bloedtesten, Vaccinaties, Lipvullers, Permanente Make-up, Piercings en andere cosmetische huidbehandelingen. Het kan gebruikt worden om elk gebied van de huid te verdoven, dus de mogelijkheden ervoor zijn eindeloos!

De effecten van tatoeageverdovende crème houden tot 3-6 uur na het aanbrengen aan. Na die tijd zal het effect geleidelijk minder worden en zal de gevoeligheid op dat deel van de huid terug beginnen te komen. Houd er rekening mee dat het minstens 30-60 minuten vóór een tatoeagesessie moet worden aangebracht, wil het maximaal effect hebben. Dat betekent dat timing van cruciaal belang is bij het aanbrengen van de crème. U wilt het niet te laat aanbrengen, maar ook niet te vroeg, zodat het tijdens uw sessie begint te vervagen. Als u weet dat uw tatoeëerder wat tijd nodig kan hebben om zich voor te bereiden, is het misschien een goed idee om uw tube verdovende crème mee te nemen naar de winkel, zodat u het op het juiste moment kunt aanbrengen.

Net als bij het aanbrengen van elke nieuwe substantie op uw huid, kan verdovende crème voor tatoeages enkele kleine bijwerkingen hebben, hoewel niet iedereen daar last van zal hebben. Er kan tijdelijk een milde reactie (bleekheid of roodheid van de huid, lichte zwellingen, een eerste branderig gevoel of jeuk) optreden op de plaats waar de crème is gebruikt. Dit is niet ongewoon en zou na korte tijd moeten verdwijnen. Als u lastige of ongewone effecten ondervindt, stop dan met het gebruik en neem zo snel mogelijk contact op met uw arts of apotheker. Als u weet dat u een gevoelige huid kunt hebben, test dan eerst een kleine hoeveelheid. Houd er rekening mee dat wat lichte plaatselijke roodheid normaal is bij de verdovende crème voor tatoeages.

Context Menu is disabled by theme settings.