FAQ over verdovende crème, magische crème, nopain crème & pijnstillende crème

FAQ over verdovende crème, magische crème, nopain crème & pijnstillende crème

Hier hebben we FAQ verzameld over het gebruik en de effecten van verdovende crèmes op de markt. De FAQ beantwoordt de meeste vragen die op internet worden gesteld over het gebruik, de effecten en de doeltreffendheid van verdovende crèmes.

Maar voordat we de vele vragen over verdovende crèmes beantwoorden, is het belangrijk om de verschillende namen te verduidelijken waaronder verdovende crèmes bekend zijn, die dezelfde behoefte dekken.

Het doel van verdovende crèmes is een plaatselijk verdovend effect op de huid te creëren, op een bepaald huidgebied en gedurende een beperkte periode. De namen van de producten zijn:

 • Plaatselijke verdovende crèmes
 • prachtige crème
 • Nopain crème
 • Pijnstillende crèmes
 • Magische crème
 • Pijnvrije crème
 • Nummering crème (Engels)
 • Plaatselijke verdoving

De bovenstaande namen dekken dezelfde behoefte, namelijk het bereiken van een pijnloze behandeling, wat pijnloos tatoeëren, pijnloze laserbehandeling of een pijnloos tandartsbezoek kan zijn.

Pijnstillende crèmes kunnen misleidend zijn, omdat u dit zou kunnen associëren met een toegebrachte pijn gevolgd door het gebruik van een pijnstillende crème. Het tegenovergestelde is het geval met verdovende crème, aangezien de crème wordt gebruikt vóór een behandeling, of vóór de pijn.

Wij hebben ervoor gekozen pijnstillende crèmes op te nemen omdat dit resultaat naar voren komt als gerelateerde zoekopdracht op Google. En omdat we zoveel mogelijk mensen willen informeren, is de naam van pijnstillende crèmes opgenomen in onze FAQ.

De crèmes worden gebruikt voor plaatselijke verdoving van de huid of een te behandelen huidgebied, waarbij u de pijn wilt verminderen door pijnstilling of plaatselijke verdoving van de huid, tijdens de behandeling.

Je kunt verdovende crème gebruiken voor:

 • Verbluffende crème voor ontharing
 • Verdovende crème voor laser
 • Prachtige crème voor tatoeages
 • Vaccinatie
 • Epilatie (permanente ontharing)
 • Verwijdering van tatoeage
 • Permanente make-up
 • Piercing
 • Laser Ontharing
 • Verbluffende crème voor de tanden
 • Prachtige crème voor de mond

Zoals u kunt lezen, kunnen verdovende crèmes voor de meest uiteenlopende behandelingen en doeleinden worden gebruikt.

Al met al wordt gestreefd naar een pijnloze behandeling, door middel van een plaatselijk verdovend effect, waardoor de pijn van de huid wordt verlicht.

Dit is ook een van de redenen waarom de populariteit van de magische crème de laatste jaren gestaag is toegenomen.

Vergeet niet dat Painfree alleen voor uitwendig gebruik is.

Ja, dat kan. Online verdovende crème kopen is het equivalent van kopen aan de balie zonder het fysieke contact. Bedwelmende crème is legaal in Denemarken, dus u kunt de producten zonder problemen kopen, gebruiken en verkopen.

Voordat u de verdovende crème op een huidgebied aanbrengt, is het belangrijk dat u het huidgebied eerst reinigt door de dode huidcellen te verwijderen, zodat de huid fris en schoon is. De meeste tatoeëerders en cosmetisch therapeuten raden aan de huid te reinigen met een groene zeep, als je die niet hebt, kun je een zeep gebruiken die geur- en parabeenvrij is.

Nadat de huid van oude huidcellen is ontdaan, moet u ervoor zorgen dat het gebied droog is voordat u de plaatselijke verdovende crème aanbrengt.

Breng de crème aan op het gewenste gebied en wikkel het gebied in folie. Het is zeer belangrijk dat de crème niet opdroogt na het aanbrengen.

De meeste mensen hebben folie voor hun voedsel in hun keuken en dit is een uitstekend product om de crème te beschermen zodat deze niet uitdroogt. Maar houdt het vocht vast zodat het plaatselijke verdovingseffect kan optreden.

Haal eerst de folie eraf terwijl u bij de therapeuten bent, sommige therapeuten geven er de voorkeur aan het gebied waar de crème is geweest en heeft gewerkt te spoelen.

Als het gebied vóór het zetten van een tatoeage bijvoorbeeld van de crème wordt ontdaan, betekent dit niet dat het effect van de crème verdwijnt.

Overleg met uw behandelaar of hij wil dat u het gebied spoelt voor de behandeling.

Het effect van pijnvrije crème of pijnstillende crème hangt af van waar op het lichaam u de crème gebruikt.

En het lijkt misschien vreemd dat er een verschil is in de tijd die de crème nodig heeft om te werken.

Als u zelf een behandeling hebt ondergaan, herkent u misschien dat sommige delen van uw lichaam meer pijn doen dan andere – en dat komt omdat uw lichaam verschillende pijnniveaus heeft.

De pijnverschillen op het lichaam zijn vooral bekend bij tatoeages, waarbij de pijn aanzienlijk groter is op plaatsen waar de huid dun is, zoals de onderarmen, onder de voet en bij de ribben.

Hetzelfde principe geldt voor pijnstillers en crèmes. U kunt de tijdstabel Pijnvrij gebruiken om te weten te komen hoe lang u moet verwachten dat de crème duurt voordat het effect van de verdoving begint. Het Painfree crème schema is verdeeld in afzonderlijke lichaamsgebieden.

De hoeveelheid te gebruiken pijnstillende crème hangt af van de grootte van het te behandelen of te tatoeëren gebied.

Als u een klein gebied wilt laten laseren of tatoeëren, is het meestal voldoende om een potje Painfree te gebruiken, als het om een groter gebied of meerdere kleine gebieden gaat, moet u natuurlijk meer dan één potje gebruiken.

Het is echter belangrijk niet te beknibbelen op de aan te brengen plaatselijke verdovende crème, een dikke laag crème op het huidgebied, om het meest effectieve effect te bereiken.

De hoeveelheid te gebruiken nopain crème hangt ook af van:

Het aantal keren dat je voor behandeling moet gaan. Laserbehandelingen, zoals het verwijderen van tatoeages en haar, kunnen worden uitgevoerd in meerdere behandelingen over een langere periode. Zorg er in deze gevallen voor dat je niet zonder pijnstillende crème komt te zitten.

Voor cosmetische ingrepen of tatoeages waarbij pijn wordt gevreesd, kan een plaatselijke verdovende crème de oplossing zijn.

Vernieuwing, verandering, een jongere oude dag willen en ‘de beste versie van onszelf’ willen zijn, dat blijft.

Sommigen drukken hun statement uit via en met tatoeages, anderen gebruiken cosmetische behandelingen zoals fillers, ultrageluid en permanente make-up of ontharing, terwijl weer anderen de combinatie van tatoeages en cosmetische behandelingen de beste oplossing vinden.

We hebben vandaag oneindig veel mogelijkheden om je eigen look van top tot teen te ontwerpen, en met deze ontwikkeling is een grote vraag gekomen naar de mogelijkheid van pijnstillende tatoeages en pijnloze cosmetische behandelingen.

Met Painfree verdovingscrèmes is het mogelijk pijnloze behandelingen te realiseren, zacht maar effectief.

Er zijn veel verschillende plaatselijke verdovingscrèmes op de markt, wat enige onzekerheid kan veroorzaken over de kwaliteit, de doeltreffendheid en de gebruiksaanwijzing van de crème.

Bij Painfree hebben we een Deense klantenservice. Wij leveren natuurlijk een grondige gids bij het kopen van Painfree.

Volg daarom altijd de instructies zoals ze in de handleiding staan. Painfree crème is alleen voor uitwendig gebruik en het is belangrijk dat u zich hieraan houdt,

Zoals bij veel producten die actieve bestanddelen bevatten, is het raadzaam een kleine test met de crème uit te voeren om er zeker van te zijn dat u de gekochte plaatselijke verdovende crème kunt verdragen.

U kunt een klein gebied op uw vinger of de rug van uw hand testen. Ook al is het een test, u moet het kleine gebied in folie wikkelen om te voorkomen dat de crème uitdroogt. Deze methode geeft het beste resultaat van het effect en of u de crème kunt verdragen.

Of u cosmetische behandelingen, tatoeages of iets anders wilt, is uiteindelijk aan u. Voor kan iedereen doen wat iedereen wil.

Zoals met veel andere dingen in het leven is het een goed idee om vooraf grondig onderzoek te doen, of het nu gaat om plaatselijke verdovingscrèmes, tatoeëerders of klinieken, om er zeker van te zijn dat de nodige normen en kwaliteit aanwezig zijn.

Context Menu is disabled by theme settings.